Notícies 12. Edició migdia. 17/01/2023

15 vaixells de mitjana esperen diàriament fora del Port de Tarragona per poder descarregar. La saturació es deu a l'important augment de granels que arriben i a la feina endarrerida pel conflicte dels estibadors, que carreguen i descarreguen el material. La previsió és que tot plegat es normalitzi en poques setmanes.

Valls es converteix en seu del Grup d'actuacions especials dels Bombers de la Generalitat especialitzats en salvaments i rescats. Només hi ha tres seus més a tot Catalunya, a la Seu d'Urgell, a Olot i a Cerdanyola. El parc de Bombers de la capital de l'Alt Camp ha adaptat les instal·lacions interiors i l'heliport.

Comença a l'Audiència de Tarragona el judici contra un home acusat d'abusar sexualment de la seva fillastra durant 18 anys i de dos amics d'ella. La fiscalia li demana 43 anys de presó. També es jutja la mare de la noia per no denunciar-ho tot i saber què passava.

Estarem als Tres Tombs de Vila-seca avui que és festa a la població en honor a Sant Antoni. La festa major va arrencar ahir al vespre amb el tradicional pregó que va tenir com a protagonista l'expresident del Port, Josep Maria Cruset.

TAC12 emetrà en directe el Cós de Sant Antoni, les curses de cavalls de Vila-seca. El nombre de cavalls inscrits gairebé dupica el del 2022; també creix el nivell d'una prova que pot es pot seguir anualment a la tele des del 2010.

 

Programes més recents a TAC12