Notícies 12. Edició vespre. 13/01/2023

Els preus han pujat en un any gairebé un 6% a la demarcació de Tarragona. El moment en què van pujar més va ser al juliol quan el creixement va ser de l'11 per cent. Ara la inflació perd força però tot en general és més car que com vam començar l'any, especialment en el sector dels aliments.

La Conca de Barberà tanca el 2022 amb més turistes que fa un any però no aconsegueix arribar a les xifres que registrava abans de la pandèmia. La majoria són catalans, segons les dades de l'oficina comarcal. S'ha aconseguit, també en part, recuperar el turista europeu.

Els mossos d'esquadra detenen a Tarragona un lladre especialitzat en robatoris a l'interior dels vehicles. Tenia una vintena d'antecedents per robatoris en cotxes. Veurem com actuava perquè va ser captat a través d'un sistema de videovigilància.

Entrarem al Banc de Sang i Teixits de Tarragona on avui ha començat la marató de donació que es fa a tot Catalunya i que esperar recollir en una setmana unes 10.000 donacions.

Sisco Moreno torna a casa per ajudar un CBT on ja va militar al seu dia amb 17 anys. A punt de complir els 25, competirà a l'EBA després d'una òptima etapa al Club Bàsquet Salou

El Volei SPiSP estrena demà el parquet del seu pavelló davant el Mediterrani, equip sense opcions de disputar la fase d'ascens a Superlliga. Els cooperativistes obren l'any amb tres punts de diferència i de camí cap a l'objectiu del "play-off".

Avui conversarem amb la Cecília Gras, directora gerent de l’hospital Viamed a Tarragona. Han posat la primera pedra per construir el que serà el primer gran centre sanitari privat de la zona de Ponent de Tarragona. Li preguntarem quan estarà operatiu i quines intencions tenen amb l'edifici que ara ocupen al carrer López Pelaez, en ple centre de la ciutat. També aprofitarem per parlar del múscul del sector sanitari i com ha afectat la pandèmia.

Programes més recents a TAC12