Notícies 12. Edició vespre. 12/01/2023

D'aquí 3 anys Tarragona hauria de tenir enllestit el nou edifici on s'agruparan els jutjats, a la zona de Joan 23. És el nou termini que ha posat avui la consellera de Justícia en una visita a la ciutat. Les obres començaran d'aquí a un any. La consellera ha posat terminis i també dotació econòmica. Costarà 70 milions d'euros.

Primera pedra del nou hospital que s'aixecarà a la zona de Ponent de Tarragona. El gestionarà Viamed que ara té la clínica Monegal del carrer López Pelaez. La intenció és que estigui operatiu en dos anys. El nou edifici obligarà a reformular els usos de l'actual clínica del centre de la ciutat.

L'alcalde de Salou acusa el de Vila-seca de no respectar les regles del joc per voler canviar el repartiment de la fiscalitat de l'àmbit del CRT on s'ha d'aixecar el complex de Hard Rock. Granados diu que s'ha de respectar el que ja hi ha, que té vigència fins al 2032 i que Salou no canviar res fins llavors.

Sabrem tota la programació que prepara des d'ara i fins al juny els teatres de Valls. Una cartellera amb una vintena de propostes amb especial pes per al talent local i amb apostes innovadores com alguna representació al carrer.

El Club Bàsquet Salou continua una victòria per sota de la zona de permanència a la LEB Plata i sense guanyar dos partits consecutius. Els de Jesús Muñiz van empitjorar la imatge de la setmana anterior, caient contra un rival directe per la salvació, el Huesca.

Programes més recents a TAC12