Notícies 12. Edició migdia. 09/01/2023

https://www.youtube.com/channel/UCZsjqc-ue4XUXwckuIopKmg

El Camp de Tarragona creix en habitants. En l'últim any ha guanyat gairebé 4.500 persones i ara hi ha registrats 536 mil habitants. És la xifra més alta dels últims 10 anys. La capital, Tarragona, perd població.

Els comerços confien en què la campanya de rebaixes sigui bona i els ajuda a treure stock de les botigues. Esperança entre els comerciants del centre de Tarragona on la campanya de Nadal no ha estat del tot satisfactòria, mentre que el centre comercial del Parc Central registra xifres rècords.

Xoc entre govern i oposició a Montblanc per la zona d'oci projectada al polígon de Cimalsa. Esquerra creu que no és una bona idea allunyar l'oci del centre i que es fomentarà l'ús del transport privat. L'equip de govern ho contradiu.

Anirem fins a Valls per saber com serà el tortell de Sant Antoni que es vendrà coincidint amb la celebració dels Tres Tombs aquest cap de setmana. Uns cita que recupera enguany el seu itinerari tradicionals pels carrers del centre històric.

L'escorta Jabs Newby suma els seus primers minuts amb el CB Salou i com a relleu de Sisco Moreno a la recerca de la permanència. L'equip surt del descens, se situa un triomf per sota de la salvació directa i recupera l'average respecte al Mollet, a qui enfonsa com a cuer despenjat.

En futbol, la Unió Esportiva Valls rasca un punt al camp del Santfeliuenc, també candidat a l'ascens. Els de Manel Cazorla reaccionen a temps i continuen com a principal alternativa al líder de la Primera Catalana, el Reddis.

Programes més recents a TAC12