Notícies 12. Edició vespre. 02/01/2023

2023 any d'eleccions municipals i d'intensitat pel que fa a obres i projectes. Coincideixen a més amb la finalització d'infraestructures rellevants, com el túnel del Coll de Lilla. L'any comença, d'altra banda, marcat per les incerteses econòmiques.

El 2022 s'ha tancat amb un lleu descens de la mortalitat a les carreteres tarragonines. La demarcació ha registrat 39 morts, un menys que el 2021. Vuit d'ells van ser al Tarragonès.

Junts per Valls es queda sol en la defensa del model de gestió del Museu Casteller. El PSC critica l'import i pensa que s'ha fet a correcuita, Mentrestant, Esquerra deixa fer. Amb l'abstenció ha facilitat l'aprovació del nou plec de clàusules per treure el contracte a concurs.

El Parc Infantil de Nadal de Tarragona viu un matí sense soroll i s'adapta per donar cabuda als infants amb trastorn de l'espectre autista. Totes les famílies han pogut gaudir de les activitats.

Als esports, aquest cap de setmana es reprèn bona part de la rutina competitiva. Avui farem una extensa ullada a les cites i objectius més rellevants dels pròxims mesos i pel que fa als principals equips de casa nostra.

 

Programes més recents a TAC12