Notícies 12. Edició vespre. 30/12/2022

Aquesta és la imatge del dia, el moment en què el govern de Tarragona i En Comú Podem tanquen minuts abans de començar el ple de pressupostos l'acord que ha permès tirar-los endavant dos anys després. La clau ha estat la renúncia a la pujada del preu del bitllet senzill de l'autobús municipal, tal i com demanaven els comuns. La resta de l'oposició hi ha votat en contra.

I a Altafulla, l'altra cara de la moneda. L'equip de govern, liderat per Montse Castellarnau, no ha pogut tirar endavant els seus pressupostos i s'hauran de prorrogar els d'enguany. Els comptes han tingut el suport extern de Junts i Ara Altafulla, però no han sumat els vots suficients.

Montblanc aprova, definitivament, el projecte d’urbanització del nou polígon industrial promogut per CIMALSA. Això permetrà, en qüestió de setmanes, que Bon Preu comenci les obres de construcció del seu nou centre logístic.

El Port es reuneix amb les empreses estibadores per assegurar el subministrament de cereals, especialment de blat i soja. Ambdues parts confien que aquestes setmanes serveixin per recuperar un bon ritme de descàrrega. Són els titulars més destacats de l'últim divendres de l'any. Benvinguts i benvingudes al Notícies 12. Comencem!

Programes més recents a TAC12