Notícies 12. 01/12/2022

El Palau del Rei Martí del monestir de Poblet estarà en obres fins al juny. S'hi inverteixen 600.000 euros per eliminar les humitats. Un cop s'hagi enllestit, l'espai es tornarà a utilizar com a sala d'exposicions.

Detingut a Salou un home que estaria vinculat a una estafa de més de dos mil milions d'euros. Tenia una ordre de cerca internacional. Formava part d'una organització criminal que hauria estafat unes 700 persones.

L'ajuntament de l'Espluga de Francolí crearà una empresa pública per gestionar l'aigua. L'objectiu és poder optimitzar els recursos de què es disposa i poder encarar millor períodes de sequera com el que s'està vivint ara mateix i que obliga a fer talls d'aigua a la població.

El Teatre Tarragona prepara una gran festa per celebrar els seus 10 anys de vida. Es farà el 12 de desembre, coincidint amb la reobertura de l'espai, i serà un acte que combinarà música, dansa, teatre i arts plàstiques.

El president o presidenta del CBT que surti de les eleccions de l'any que ve podria sorgir de l'actual junta directiva. És la intenció de l'actual equip de treball i després de l'entrada de Núria Grados com a relleu de Jacint Rodríguez.

Programes més recents a TAC12