Notícies 12. Edició migdia. 29/11/2022

L'ajuntament de Valls negocia amb la Generalitat la construcció d'un nou edifici per al Pius Hospital. S'ha posat damunt la taula en el procés obert amb el govern català per traspassar-ne la gestió. També s'ha sol·licitat un nou sociosanitari i un centre d'atenció primària.

El polígon de Constantí creix amb una nova nau logística de 40mil metres quadrats. La intenció de l'ajuntament és crear una aliança público-privada per treure el màxim rendiment a les inversions que arribin.

El govern de Tarragona vol que la nova ordenança de terrasses mantingui un horari específic per espais com la plaça de la Font que els permeti tancar més tard. És un punt que topa amb part de l'oposició que reclama que la norma s'estengui a altres espais similars.

Anirem fins a Torredembarra per veure com lluiten contra l'augment de les temperatures, sobretot a l'estiu. Ho fan millorant zones d'ombra i és que calculen que la presència d'arbres pot rebaixar la temperatura fins  a 10 graus. N'han plantat una cinquantena al parc de Can Llovet.

El Club Bàsquet Valls signa la seva millor ratxa en un any de Lliga EBA amb quatre victòries consecutives. Això permet mantenir el ritme dels millors de la categoria, tot i que la zona de "play-off" continua dos triomfs per sota dels de Víctor Neila.

Programes més recents a TAC12