Notícies 12. 28/11/2022

El Camp de Tarragona lidera la recuperació econòmica postpandèmia a Catalunya. És la principal conclusió de l'informe anual que elabora el BBVA. El sector que ha presentat millors xifres és el primari. El que pitjor, el de la construcció. Tot i aquesta recuperació, encara no s'han aconseguit els números que hi havia abans que esclatés la crisi sanitària.

Vila-seca remodelarà l'avinguda Ramon d'Olzina ja pensant en el futur tren tramvia del Camp de Tarragona. El projecte també inclou reservar un espai per a 300 habitatges i equipaments municipals.

L'ajuntament d'Altafulla encarregarà un estudi a la Universitat Politècnica de Catalunya per buscar solucions efectives i immediates a la regressió de la platja. Serà complementari al que realitzarà Costes de l'Estat.

D'aquí 15 dies començaran els treballs previs a les noves excavacions que es faran a la Catedral de Tarragona per conèixer millor el subsòl i avançar en el contingut del Museu Diocesà. Se centraran sobretot en la sala Axial, la de l'exedra i els jardins de la capella de Santa Tecla, i duraran tres any.

Els de Jesús Muñiz van mostrar una molt bona imatge sobre el flamant parquet del Milà i contra un dels equips més potents de la categoria. Per davant durant bona part del partit, els salouencs van perdre de quatre punts contra el Sant Antoni balear i signen només dos triomfs de vuit possibles.

El Volei SPiSP se situa en zona de "play-off" d'ascens a Superlliga després de guanyar per la mínima al seu rival directe, el San Roque. Menys sort va tenir el Cèvol Torredembarra, que va quedar-se molt a prop d'esgarrapar un punt contra l'Illa Grau, líder i encara invicte. Els del Baix Gaià són tercers per sota de la Superlliga 2.

Programes més recents a TAC12