Notícies 12. Edició vespre. 24/11/2022

En 3 anys, Catalunya només ha autoritzat el 4% de les sol·licituds que s'han presentat per instal·lar parcs solars. Al territori, un dels que està més avançat és el del poligon de Constantí que podria començar a funcionar al maig. El ritme d'autoritzacions és lent i situa Catalunya lluny d'aconseguir l'objectiu d'assolir la meitat de l'energia renovable el 2030.

El debat sobre el futur projecte de Hard Rock torna al Parlament. Esquerra reconeix que no és 'el seu projecte' però que és bo pel territori. Ho diu com a resposta a una moció que ha presentat la CUP per enterrar-lo definitavament. La moció no ha prosperat.

L'empresa municipal de mercat de Tarragona rebrà una injecció de 400.000 euros per cobrir part de l'increment de la despesa energètica. Des d'Espimsa ja han dit que aquests diners no són suficients. S'aprovarà en un ple extraordinari demà a l'ajuntament de Tarragona.

El rector de la Universitat Rovira i Virgili reconeix que l'augment de la factura energètica endarrerirà projectes. Veu més viable que es faci abans el traspàs de la facultat d'Educació al campus Sescelades que el traspàs de Medicina al Campus Bellisens de Reus.

Ara sí, el Club Bàsquet Salou debutarà com a local a la LEB Plata en el primer partit de lliga al Milà des del mes d'abril. És l'estrena desitjada des de fa més de mig any i que dispara les esperances de permanència d'un equip, de moment, en zona de descens a l'EBA.

Programes més recents a TAC12