Notícies 12. Edició migdia. 22/11/2022

L'alcalde de Salou acusa la Generalitat de menysprear els municipis que aposten per al turisme de sol i platja. Creu que el govern de Pere Aragonès no els té en compte tot i que generen molts llocs de treball.

El govern de l'ajuntament de Tarragona denuncia que el PSC fa mal a les cooperatives que treballen pel consistori posant-les en el punt de mira del que consideren un atac polític dels socialistes cap a la CUP. Avui el govern ha volgut mostrar imatge d'unitat en aquest sentit.

El carrer Orosi de Tarragona, que enllaça el centre amb l'estació de trens, donarà prioritat als vianants. Les obres començaran a principis d'any. Avui ha sortit la licitació dels treballs per un import de 600.000 euros. Es crearà una plataforma única amb trànsit ocasional.

La Cooperativa de Valls produirà enguany un 40% menys d'oli. Això encarirà, en part, el producte. La garrafa de 5 litres es vendrà a 29 euros. Aquest diumenge celebraran la festa de l'oli nou.

I estarem a Salou. Acompanyarem un grup de pescadors a la mar. Participen en el concurs de pesca de calamar que es fa aquesta setmana i que està venint marcat pel mal temps i la mala mar. Salou reviu així els seus avantpassats pescadors.

Els jugadors del CBT demanen perdó per la pèssima imatge de la derrota contra el Roser i afirmen que són els responsables de la davallada de resultats d'aquest curs. Creuen, també, que ells són els únics que poden treure el projecte de la part baixa de la Lliga EBA.

Programes més recents a TAC12