Notícies 12. 07/10/2022

Dia de rècord al Port de Tarragona que acull per primera vegada en la història tres creuers alhora. Només avui han portat 5.000 visitants. La temporada s'acabarà al novembre amb la previsió d'arribar als 70.000 creueristes, una xifra que queda lluny de la que es tenia abans de la pandèmia però que és millor del que s'esperava.

L'estat preveu invertir l'any vinent 308 milions d'euros a la demarcació de Tarragona. Gairebé la meitat es destinarà a les carreteres, al Port i a la xarxa ferroviària.

Parlarem del balanç que ha fet l'ajuntament de Tarragona de les festes de Santa Tecla. El retorn multitudinari als carrers que ha servit, segons els organitzadors, per reivindicar la ciutat com a capital cultural.

Anirem fins a Montblanc per fer la prèvia del festival de clicks de Playmobil, que s'allargarà durant dos caps de setmana. Els diorames es repartiran per diferents espais de la vila perquè els visitants coneguin el poble.

De pista en pista fins arribar a la del Mollet aquest dissabte i en el debut històric del Salou a la LEB Plata. Els de Jesús Muñiz van exercitar-se ahir per primer cop a Tarragona, concretament a les instal·lacions de Riuclar.

Serà també el tret de sortida de la Superlliga 2 de voleibol amb el Sant Pere i Sant Pau i el Cèvol Torredembarra. Escoltarem les claus per guanyar dissabte i diumenge davant el Mediterrani de Castelló i el Roquetes, respectivament.

Programes més recents a TAC12