Notícies 12. Edició vespre. 06/10/2022

L'exalcalde de Vila-seca, Josep Poblet, queda absolt de les pressumptes irregularitats en la construcció del Centre d'Atenció Primària del municipi. Tots els encausats han quedat absolts després que la CUP com a acusació particular hagi renunciat a seguir amb el judici perquè només podia tirar endavant per un pressumpte delicte de prevaricació.

El tramvia del Camp de Tarragona no aprofitarà les actuals vies del tren entre Vila-seca i Tarragona, segons avala l'estudi d'impacte ambiental. Tarragona espera que des de la parada principal de la Imperial Tarraco en puguin sortir ramals per fer -lo arribar a altres zones de la ciutat.

L'alcaldessa d'Altafulla se sent traïda pel regidor no adscrit Xavier Rofas que va recolzar la moció de censura i que ara no rema amb el govern. Ho explica en una entrevista al Saló de Plens, d'aquesta casa, on confirma que es presentarà a les eleccions municipals per repetir com a alcaldessa.

Els joves tarragonins consumeixen menys drogues però cada vegada n'hi ha més que comencen més aviat, cap als 11 anys. L'estudi fet per la URV també revela que les noies consumeixen més que els nois.

Tot a punt per a l'històric debut del Club Bàsquet Salou a la Lliga LEB Plata. Serà aquest dissabte quan l'equip passi per la pista del Mollet i es converteixi oficialment en el referent de l'especialitat a tota la demarcació.

 

Programes més recents a TAC12