Notícies 12. 03/10/2022

La Joves de Valls planta cara i desafia els Castellers de Vilafranca que es va acabar emportant la victòria al Concurs de Castells. Els vermells van fer un pols a pols amb els verds, mentre que a la Vella no li va sortir res del que volia.

Comença el judici per les pressumptes irregularitats en la construcció del CAP de Vila-seca. Hi ha quatre persones acusades: l'exalcalde de Vila-seca, Josep Poblet, l'exregidora d'Urbanisme, Manuela Moya i els arquitectes Jorge Batesteza i Rafael Bertran. La fiscalia demana la seva absolució. La CUP, com a acusació particular, 10 anys de presó.

La formació de l'alcalde de Salou, Pere Granados, i el PSC, rubriquen l'acord per concórrer junts a les properes eleccions municipals. La llista l'encapçalarà Granados i el seguirà l'actual regidor d'Urbanisme, el socialista Yeray Moreno.

Arrenquen les obres per arreglar la zona del Pont Vell de Montblanc, l'espai més malmès per la riuada del Francolí de fa 3 anys. L'obra de més d'un milió i mig d'euros ha de permetre tornar a veure l'espai tal i com era abans dels aiguats.

Iker Montero, Justinas i Xavi Hernández incrementen el pes de la infermeria d'un Club Bàsquet Salou que va acabar tercer la 'Final Four' de la Lliga Catalana LEB Plata, però que afrontarà l'inici de la fase regular, aquesta setmana, molt limitat de forces.

I a La Pineda, més d'un miler de persones van aplegar-se amb motiu de la Sosciathlon i per lluitar contra l'ELA. La jornada lúdica i esportiva va recaptar més de 25.000 euros solidaris per acabar amb aquesta malaltia.

Programes més recents a TAC12