La setmana. 24/09/2022

https://studio.youtube.com/video/RigO6kbdqx0/edit

Santa Tecla passada per molta aigua i no només a la ciutat de Tarragona, sinó també a tota la comarca. La pluja ha descarregat aquest divendres a la tarda amb una enorme intensitat que ha deixat imatges per al record i múltiples danys materials.

Santa Tecla retorna a la normalitat i omple carrers i places en gairebé tots els seus actes. La pluja obliga a suspendre la Diada castellera del 23, però les festes del 700 aniversari ens deixen imatges com la recuperada Baixada de l'Àliga i el Seguici Popular al complert ballant de nou pels carrers de Tarragona.

Repsol arrenca una aturada programada de dos mesos que mobilitzarà de mitjana gairebé 3.000 persones. És la més important de la història pel que fa a la durada i també pels números. S'invertiran 100 milions d'euros per revisar els equips i millorar-los.

Valls congelarà el rebut de l'IBI l'any vinent i continuarà sense fer pagar la taxa de terrasses. Es vol rebaixar la pressió fiscal en un moment en què la inflació ho ha encarit tot. A Montblanc, la proposta del govern passa per rebaixar l'IBI i es busca la complicitat de l'oposició.

La gran planta fotovoltaica projectada a Constantí de 60 hectàrees podria reduir-se fins a 20. La comissió d'urbanisme de la Generalitat considera que és excessiva, una visió que es comparteix des de l'ajuntament. Se situaria entre les carreteres T-11 i l'AP7.

Tarragona augura noves cites de primer nivell al Palau de Campclar l'any vinent i després de l'èxit de la Lliga Catalana ACB. El consistori vol ser ambiciós arribi o no aviat l'ampliació definitiva de la grada del pavelló.

 

Programes més recents a TAC12