Notícies 12. Edició migdia. 22/09/2022

Tarragona torna a vibrar amb la baixada de l'àliga, en directe, un any més per  TAC12. Les escales de la Catedral tornen a ser testimonis d'un dels actes més multitudinaris de la festa major, amb ensurt inclòs amb la relliscada del gegant vell. La festa va ser llarga per encarar la recta final de Santa Tecla.

Valls congelarà el rebut de l'IBI l'any vinent i continuarà sense fer pagar la taxa de terrasses. Es vol rebaixar la pressió fiscal en un moment en què la inflació ho ha encarit tot. A Montblanc, la proposta del govern passa per rebaixar l'IBI i es busca la complicitat de l'oposició.

La gran planta fotovoltaica projectada a Constantí de 60 hectàrees podria reduir-se fins a 20. La comissió d'urbanisme de la Generalitat considera que és excessiva, una visió que es comparteix des de l'ajuntament. Se situaria entre les carreteres T-11 i l'AP7.

Els apartaments turístics volen tenir veu quan l'ajuntament reguli aquest sector a la ciutat. Consideren que són una pota important dins del sector turístic. Només durant l'agost han sumat 10.000 pernoctacions.

Tarragona augura noves cites de primer nivell al Palau de Campclar l'any vinent i després de l'èxit de la Lliga Catalana ACB. El consistori vol ser ambiciós arribi o no aviat l'ampliació definitiva de la grada del pavelló.

 

Programes més recents a TAC12