Notícies 12. Edició migdia. 21/09/2022

10.000 persones es podrien citar aquesta mitjanit a la Baixada de l'Àliga de les festes de Santa Tecla. S'incorporen nous elements per millorar la seguretat. Hi haurà més vigilància, des de terra, amb més patrulles, i des de l'aire, amb dron. TAC12 també els oferirà, en directe, una perspectiva mai vista, des del cel, a vista d'ocell.

 TAC12 que també farà possible que la senyal del concurs de castells de la Tarraco Arena Plaça arribi a tot el món produint la senyal internacional del certamen. Desplegament tècnic i humà sense precedents.

El Consori d'Aigües de Tarragona preveu tenir l'estiu vinent instal·lada la fibra òptica a tota la canonada principal que va des de l'Ampolla fins a Tarragona. És una tecnologia pionera a Europa i permetrà preveure possibles trencaments. De moment ja s'ha instal·lat en 15 dels 85 kilòmetres que té la infrastructura.

La ruta del Cister treballarà per inserir laboralment dones joves al sector turístic. Forma part d'una prova pilot a nivell europeu on hi participen països com Itàlia. Més enllà de fomentar l'ocupació també es vol reduir el despoblament de la zona.

El Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània s'omple de gom a gom amb motiu de la primera de les dues jornades de la Lliga Catalana ACB. Prop de 4.000 espectadors s'apleguen al recinte, que mai havia acollit tants aficionats des que va inaugurar-se l'any 2018.

Programes més recents a TAC12