Notícies 12. Edició migdia. 20/09/2022

Repsol començarà divendres una aturada programada de dos mesos que mobilitzarà de mitjana gairbé 3.000 persones. És la més important de la història pel que fa a la durada i també pels números. S'invertiran 100 milions d'euros per revisar els equips i millorar-los.

Surt a licitació el projecte que ha de reconvertir l'antiga ciutat de repòs i vacances de Tarragona en un alberg juvenil. Els interessats ho han de presentar abans del 17 d'octubre i el termini d'execució és de 8 mesos. Terminis curts per poder-se acollir a les ajudes europees del Next Generation.

Valls enderrocarà una quinzena d'immobles per deixar al descobert les restes de la muralla medieval de Sant Francesc. Una obra que també s'aprofitarà per creuar un passeig a l'entrada del barri antic.

Estarem a la cercavila de la Santa Tecla petita, un acte de masses que posa de manifest que el relleu al seguici de la ciutat està més que garantit.

El Club Bàsquet Valls no disputarà cap nou amistós abans de l'inici de la Lliga EBA, previst per a l'1 d'octubre. El cos tècnic prioritza recuperar efectius, després d'un estiu marcat per les constants lesions a la plantilla.

 

Programes més recents a TAC12