Notícies 12. 08/08/2022

La Costa Daurada penja el cartell de ple aquesta setmana, la més forta de l'estiu. Hotels, càmpings i apartaments freguen el 100% d'ocupació. El visitant nacional és el majoritari, si bé també arriben molts turistes francesos i britànics.

Ensurt dels grossos a Torredembarra per l'incendi d'un pis deshabitat del carrer Alt de Sant Pere. No hi va haver ferits de gravetat, només es van atendre tres persones per inhalació de fum. Els veïns ja han pogut tornar a casa aquesta matinada.

Altafulla ja disposa de tots els efectius de la Policia Local després d'uns dos anys a mig gas. Ara s'han incorporat una dotzena de professionals per cobrir baixes de llarga durada, vacants i el reforç d'estiu.

I coneixerem com serà el marxandatge de les festes de Santa Tecla, en aquesta edició tan especial pels 700 anys de l'arribada del braç a Tarragona. Tots els elements, des de la samarreta fins al domàs, es basen en la imatge gràfica dissenyada per La Torreta.

El Nàstic continua convencent i supera la primera ronda de Copa Catalunya. El 0 a 2 a Vilafranca suposa l'estrena en partit oficial dels de Raül Agné aquesta temporada.

Programes més recents a TAC12