Notícies 12. 04/08/2022

La sequera deixa en una situació crítica diverses poblacions de la Conca de Barberà per la falta de reserves d'aigua. Els ajuntaments adverteixen de possibles talls en el subministrament, si es manté la tendència actual, i ja recorren a aportar aigua amb camions cisterna.

Tampoc hi ha gel o costa molt de trobar. Bars i restaurants reconeixen veritables problemes per abastir-se d'aquest producte indispensable en ple estiu. Les altes temperatures i l'encariment de l'energia han disparat el cost de producció del gel i algunes fàbriques han decidit tancar.

Entrarem al refugi antiaeri de Constantí ja recuperat. És el més gran que es va construir al municipi durant la Guerra Civil i compta amb més de 350 metres quadrats de galeries. Començarà a rebre visitants a partir del setembre.

Vila-seca tanca la Festa Major després de dues setmanes d'activitats. La cultura popular va ser la protagonista de la darrera jornada amb una exhibició de diversos balls i la sortida dels Diables.

Segon empat consecutiu del Nàstic contra un rival de la Segona Divisió. Els grana igualen un 0-2 inicial davant el Huesca i mantenen una molt bona cara durant dels dos primers amistosos de l'estiu.

Programes més recents a TAC12