Notícies 12. 03/08/2022

La verema a Tarragona s'avança 8 dies i en alguns punts començarà aquesta mateixa setmana. Les altes temperatures han afavorit una maduració més ràpida del raïm, encara que la sequera reduirà els quilos de producció.

S'investiga una segona punxada a l'entorn de l'oci nocturn de Salou. Els Mossos descarten però que hi hagi hagut submissió química en aquest cas i en l'altra denúncia feta els darrers dies.  Les analítiques a les persones afectades no han detectat cap rastre de droga.

L'Ajuntament de Tarragona projecta una nova actuació d'urgència al Teatre Metropol. L'edifici apunta cap a la ruïna tècnica per deficiències estructurals. Ho apunta un informe tècnic que s'ha accelerat per la presència d'ocupes.

La Policia Local de Vila-seca avisa que no es poden abandonar para-sols o cadires a la platja per reservar un lloc. De moment, és una campanya informativa, però en els pròxims dies començaran a retirar els objectes que es trobin a primera hora del matí.

Xavi Hernández és el tercer fitxatge del Club Bàsquet Salou. El base ja va jugar al seu dia amb el CBT i acumula molta experiència a la Lliga LEB Plata, categoria de debut per als de la capital de la Costa Daurada.

Programes més recents a TAC12

Destí 2030. Capítol 19

02 Desembre 2022

La setmana. 04/12/2022

02 Desembre 2022

Eix27. Capítol 90

02 Desembre 2022