Notícies 12. 04/07/2022

L'atur a la demarcació de Tarragona baixa dels 41.000 aturats, una xifra que no teníem des de fa 14 anys, des del 2008. En un any la xifra de desocupats s'ha reduït un 23%.

L'empresa Lidl invertirà 50 milions a Constantí en la construcció d'un nou magatzem logístic en uns terrenys que estan situats darrera mateix de la botiga de les Gavarres. Suposarà nous llocs de treball i una important injecció econòmica per a l'ajuntament d'entre 4 i 5 milions.

Les peticions d'ajudes per al lloguer a Tarragona es disparen durant la pandèmia. L'ajuntament confesa que està desbordat en matèria d'habitatge i ajudes i torna a reclamar a la Generalitat i a l'Estat més inversió.

Coneixerem el Pau Marimon. És estudiant del Col·legi Claret de Valls i s'ha convertit en el guanyador del concurs Pica Lletres de tot Catalunya. Primer va guanyar la fase territorial de TAC12.

I en esports, el Club Bàsquet Salou jugarà la temporada vinent a la Leb Plata després que hagi tancat un acord amb el Barça per ocupar la plaça del filial blaugrana. Els salouencs es van quedar aquesta passada temporada a les portes de l'ascens.

Programes més recents a TAC12