Notícies 12. Edició migdia. 01/07/2022

La ventada d'aquesta matinada provoca desperfectes importants en embarcacions del Club Nàutic de Tarragona. S'ha endut bona part de la flota de vela lleugera i llaüts. Avui els pèrits avaluen els desperfectes mentre el club intenta tornar a la normalitat.

S'obre per al públic la graderia de la plaça dels Sedassos de Tarragona, que es va fer al 2017 però que estava tancada. De moment s'hi podrà accedir tres dies per setmana a l'espera que s'acabi d'adequar l'espai per obrir-la sense restriccions.

I dia també de reobertura de l'Hostatgeria de Poblet, després de més de dos anys tancada. Ara ho fa en mans d'una empresa privada. Des del Monestir confien en poder conciliar-ho amb l'activitat religiosa i deixar enrere les pèrdues econòmiques.

Abaixarem la persiana de la llibreria La Capona de Tarragona per última vegada. La històrica llibreria tarragonina s'ha acomiadat dels seus clients després de 25 anys en què ha esdevingut també un centre cultural. Les negociacions estan obertes per trobar relleu.

En esports, el Nàstic comença a perfilar la plantilla de la nova temporada. Sis jugadors no continuaran perquè han acabat contracte i s'està amb negociacions amb el capità Joan Oriol i els defenses Àlex Quintanilla i Marc Trilles perquè segueixin al Nou Estadi.

 

 

Programes més recents a TAC12