Notícies 12. Edició migdia. 30/06/2022

En Comú i Podem es tornaran a presentar conjuntament a les properes eleccions municipals a Tarragona. Les relacions actuals entre els dos partits són molt fredes però des dels comuns són conscients que s'hauran d'entendre de cara als propers comissis.

És la imatge gràfica de les festes de Santa Tecla de Tarragona. Predomini del groc i dels braços en un any en que se celebra els 700 aniversari de l'arribada de la relíquia del braç de la patrona. En el disseny hi han participat persones amb diversitat funcional.

Estarem a l'Espluga de Francolí per segar com abans, amb el mètode tradicional, amb la fals i sense gairebé ajuda de les màquines. Forma part d'una iniciativa d'agricultura ecològica que vol recuperar la pagesia tal i com es feia en temps antics.

Coneixerem 2 dels 7 estudiants que han tret la millor nota de la demarcació de Tarragona a la selectivitat. Han ratllat l'excel·lència. Han tret un 9,7. L'Alex i l'Hugo es matricularan ara a les carreres de Física i Enginyeria de dades.

El Palau d'Esports de Tarragona acollirà al setembre la final de la lliga Catalana ACB de bàsquet. Hi participaran el Barça, el Joventut, el Manresa i el Girona el 20 i 21 de setembre. Feia 27 anys que Tarragona no era la seu de la fase final d'aquesta competició.

Programes més recents a TAC12