La setmana. 24/06/2022

Comença el judici  contra l'exalcalde de Torredembarra i 12 acusats més pel pressumpte lloguer irregular de dos locals. Segons la fiscalia, sabien que no s'adequaven a la llei i que suposaven importants pèrdues econòmiques per l'ajuntament.

El temporal de mar d'aquests dies torna a deixar les platges sense bona part de la sorra que hi havia traslladat el departament de Costes de l'Estat. A Altafulla el mal estat de la platja torna a obrir una nova picabaralla política.

Els alumnes de primària de l'Escola Arrabassada de Tarragona ja s'han acomiadat dels barracons. La Generalitat assegura que al setembre estarà tot enllestit per començar el curs a la nova escola.

Catalunya en Comú expulsa del partit l'actual portaveu i regidora a l'ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar, per no haver donat suport a l'aprovació del pressupost del consistori tal i com es va votar en assamblea. La formació també expulsa Herman Pinedo i demana a l'acalde que el faci fora de l'equip de govern.

Les excavacions confirmen que el subsòl de les antigues naus dels Molls de l'Estació de Valls amaguen les restes d'un dels principals assentaments ibers. Correspondrien a una ciutat que va ser destruïda l'any 218 abans de Crist.

Programes més recents a TAC12