Notícies 12. 23/06/2022

Catalunya en Comú expulsa del partit l'actual portaveu i regidora a l'ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar, per no haver donat suport a l'aprovació del pressupost del consistori tal i com es va votar en assamblea. La formació també expulsa Herman Pinedo i demana a l'acalde que el faci fora de l'equip de govern.

Detenen a Màlaga els tres homes que van robar una vuitentena de telèfons mòbils d'última generació al polígon de les Gavarres de Tarragona a finals de maig. Acumulen uns 200 antecedents i se'ls atribueix fins a una trentena de robatoris similars per tot l'Estat.

La majoria dels allotjaments turístics de la Costa Daurada i l'interior pengen el cartell de complet durant aquest llarg cap de setmana de Sant Joan. Creuen que serà el preludi d'un estiu on també es fregarà el ple absolut.

També es recupera la venda de petards tot i que de mitjana s'han encarit un 40%. Els preus, en canvi, es mantenen en les coques tot i l'encariment de les matèries primeres.

I farem la prèvia dels castells de la festa major de Valls que podran veure en directe per TAC12. Vella i Joves arriben amb l'objectiu que la plaça del Blat vegi els primers castells de nou de la temporada.

Programes més recents a TAC12