Notícies 12. Edició vespre. 22/06/2022

L'exinterventor de l'ajuntament de Torredembarra declara que al consistori amb l'exacalde Masagué hi havia una intervenció paral·lela en mans de l'empresa externa EFIAL per poder fer i desfer. Reforça així, la declaració que va fer ahir el secretari afirmant que l'exacalde havia reorganitzat el consistori per afavorir els seus interessos.

L'alcalde de Tarragona repassa els tres anys al capdavant del consistori en una conferència en què treu pit de les inversions compromeses per als propers anys a la ciutat i que pugen a 350 milions d'euros.

Es posa en marxa el sistema que avisarà la població a través de missatges SMS en cas d'alguna emergència. Era una de les reclamacions arran de l'explosió de l'empresa química Iqoxe. El Ministeri de l'Interior l'ha implantat en la data límit marcada per Europa.

Estarem a l'últim dia de curs a l'Escola Arrabassada de Tarragona, un dia especial perquè a partir del curs vinent estrenaran edifici i deixaran enrere els barracons que els han acompanyat des de la fundació del centre. La Generalitat assegura que al setembre estarà tot enllestit.

L'ajuntament de Valls compra l'edifici de Ca Ferran, al barri antic, on hi havia l'antiga sinagoga jueva. L'espai es convertirà en un equipament cultural.

Programes més recents a TAC12