La Setmana. 18/06/2022

Retiren la locomotora de mercaderies que diumenge a la nit va xocar frontalment contra un tren de passatgers a Vila-seca. La circulació es va reestrablir dimarts al matí i ara s'investiga què va causar l'accident.

Montblanc vol convertir el sindicat de vinyaters en un centre polivalent on s'hi puguin realitzar concerts, exposicions o xerrades. Ha presentat el projecte a un programa per a la rehabilitació d'edificis del govern central. Seria la inversió més gran feta mai al municipi. S'acostaria als 2 milions d'euros.

L'escultura d'Alfa i Omega tornarà a presidir el bloc de Baix a Mar de Torredembarra. Ha estat la proposta guanyadora de la consulta popular en què han votat gairebé 2.300 persones. Es construirà una rèplica de la que ja hi havia.

L'Hostatgeria del Monestir de Poblet es podria reconvertir en un hotel de 4 estrelles. És la voluntat dels nous gestors que reobriran l'equipament l'1 de juliol després que es tanqués ara fa un any per les importants pèrdues econòmiques que arrossegava.

Setmana de moviment de màquines a Altafulla, on s'han realitzat els treballs per reposar la sorra de la platja del municipi. Uns treballs que s'han allargat fins aquest divendres. Això ha obligat a tancar la platja durant uns dies.

Programes més recents a TAC12