Notícies 12. Edició migdia. 17/06/2022

L'Hostatgeria del Monestir de Poblet es podria reconvertir en un hotel de 4 estrelles. És la voluntat dels nous gestors que reobriran l'equipament l'1 de juliol després que es tanqués ara fa un any per les importants pèrdues econòmiques que arrossegava.

Tarragona podria ampliar les seves places d'allotjament turístic amb un nou equipament a la Part Alta. Està per veure si serà un hotel o apartaments turístics. Se situaria en un edifici abandonat del carrer Riudecols que l'ajuntament traurà a subhasta.

Torredembarra pagarà part del deute que acumula pel lloguer de la comissaria de la policia local. Quedaran pendents encara 400.000 euros però s'esperarà a la sentència del judici que començarà dimarts als jutjats de Tarragona. És una de les peces separades de l'anomenat cas Torredembarra de l'exalcalde Daniel Masagué.

Les obres per construir la sala de vetlles de Constantí començaran a principis de l'any vinent. S'invertiran 400.000 euros per oferir un servei que fins ara no té el municipi. Es construirà a l'avinguda de les Forques.

Marcus Vinicius rendirà per sobre del mostrat fins ara. És el contundent anunci de l'interior brasiler del Club Bàsquet Valls, limitat per les lesions el curs anterior i disposat a liderar el nou projecte de Lliga EBA dirigit pel nouvingut Víctor Neila.

Reduir les llargues cues, quilomètriques, i atacar l’elevada sinistralitat que està registrant l’AP-7 des de l’alliberament dels peatges. Amb aquest objectiu, el Govern habilitarà nous carrils addicionals i afegirà restriccions als camions els caps de setmana i en aquells dies clau per la mobilitat. Avui, a l'espai entrevista, parlem amb Abel Raül Esteban, cap del servei territorial de Trànsit a Tarragona. 

Programes més recents a TAC12