Notícies 12. 15/06/2022

Montblanc vol convertir el sindicat de vinyaters en un centre polivalent on s'hi puguin realitzar concerts, exposicions o xerrades. Ha presentat el projecte a un programa per a la rehabilitació d'edificis del govern central. Seria la inversió més gran feta mai al municipi. S'acostaria als 2 milions d'euros.

Salou ampliarà la seva oferta hotelera amb les 750 places amb el primer hotel horitzontal de la capital de la Costa Daurada que obrirà portes l'1 de juliol. Està situat on hi havia l'antic càmping La Unión. Avui hi entrarem.

Totes les dones que donin a llum al Pius Hospital de Valls disposaran d'habitació individual. El centre sanitari ha ampliat i reformat algunes d'aquestes habitacions. Cada any neixen al Pius de mitjana uns 300 nens i nenes.

Un dron vigilarà que no es facin acampades il·legals a la costa de Tarragona i que no se salti des de les roques. És una de les novetats de la temporada de platges que ha arrencat avui i que també incorpora avisos per megafonia.

El CBT es postula com a candidat a la fase d'ascens a LEB Plata. Després de quedar-se a les portes de l'última ronda enguany, el tècnic Berni Álvarez afirma que l'equip ha de ser ambiciós i completar un pas més el curs vinent a la Lliga EBA.

 

 

Programes més recents a TAC12