Notícies 12. Edició migdia. 14/06/2022

El Servei Català de Trànsit instal·larà més carrils addicionals a l'AP7 a partir del cap de setmana de Sant Joan per intentar reduir les cues i els accidents. Es confirmen també les restriccions en la circulació de camions. El govern demana al ministeri que rebaixi la velocitat màxima i s'apliqui la velocitat variable en certs punts.

Comencen els treballs per reposar sorra a la platja d'Altafulla. Les màquines hi treballaran fins divendres. Fins llavors, la platja estarà tancada.

Els trens ja circulen amb total normalitat a l'alçada de Vila-seca després que s'hagi retirat el comboi accidentat. La investigació per aclarir què va passar en l'accident de diumenge a la nit continua oberta. El conductor del tren de passatgers va poder avisar els passatgers abans que hi hagués el xoc.

Primer dia de la selectivitat, que es torna a fer en tres dies en comptes de 4 com es va fer per la pandèmia. Els alumnes que s'examinen d'aquestes proves d'accés a la universitat poden demanar els exàmens en català, castellà o aranès.

El passeig Jaume I de Salou complirà una dècada com a seu d'un tram del Rally Catalunya Costa Daurada. El municipi té el futur assegurat dins el calendari mundialista, que sumarà a l'octubre la dissetena edició a casa nostra.

Programes més recents a TAC12