Notícies 12. 13/06/2022

Retiren la locomotora de mercaderies que ahir va xocar frontalment contra un tren de passatgers a Vila-seca. La circulació s'ha restablert aquest matí i ara s'investiga què va causar l'accident.

L'escultura d'Alfa i Omega tornarà a presidir el bloc de Baix a Mar de Torredembarra. Ha estat la proposta guanyadora de la consulta popular en què han votat gairebé 2.300 persones. Es construirà una rèplica de la que ja hi havia.

Salou activa la comissaria de platja fins a finals de setembre. Enguany hi haurà set agents més i dos o tres caporals. Es tracta d'una patrulla més que els dos anys anteriors. 

Rosa Maria Ibarra tornarà a encapçalar la candidatura del PSC a Valls. Compta amb la confiança de la militància per encarar les seves terceres eleccions com a alcaldable. L'objectiu dels socialistes és ser una alternativa al govern de Junts i Esquerra.

El Nàstic continuarà a la categoria de bronze per quarta temporada consecutiva. La derrota per 2-0 contra el Vila-real B en la final per pujar a Segona acaba amb la il·lusió dels grana, que van carregar durament contra l'àrbitre i la Federació.

Programes més recents a TAC12