La setmana. 11/06/2022

L'ajuntament de Salou atura la construcció d'edificis a l'espai que ha de reordenar l'antiga via del tren. El projecte preveu aixecar una vintena de nous blocs al davant dels que ja hi ha, un fet que ha aixecat l'oposició de part dels veïns. Sí que continua endavant la conversió de la zona en una gran avinguda per on ha de passar el futur tramvia.

El judici pel cas Inipro no començarà fins al 2024. Jutjarà l'exalcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i vuit persones més per un presumpte desviament de diners de l'Institut Municipal de Serveis Socials cap al PSC. Ho ha avançat la nova fiscal en cap en una entrevista a TAC12.

Macrooperatiu policial aquest divendres al barri de Campclar de Tarragona contra dos clans familiars que es dedicaven al tràfic d'heroïna i cocaïna. Hi han participat més de 200 efectius dels mossos i la guàrdia urbana i ha permès detenir 9 persones, entre elles, dos dels líders.

Els transportistes no entenen que se'ls torni a assenyalar per les llargues cues que es formes a l'autopista AP7. El govern català està estudiant mesures per intentar reduir-les i passarien en part per restringir la circulació de camions durant els caps de setmana.

Comencen els treballs per posar a punt la platja de la Pineda de cara a l'estiu. La draga transportarà 100.000 metres cúbics de sorra provinent del fons marí fins a la platja.

Programes més recents a TAC12