Notícies 12. Edició vespre. 08/06/2022

Els transportistes no entenen que se'ls torni a assenyalar per les llargues cues que es formes a l'autopista AP7. El govern català està estudiant mesures per intentar reduir-les i passarien en part per restringir la circulació de camions durant els caps de setmana.

Comencen les excavacions per comprovar si el subsòl del Banc d'Espanya té o no restes arqueològiques. Això determinarà els treballs per reconvertir aquest emblemàtic edifici de la Rambla Nova en el Banc de la Ciència i el Coneixement.

Veurem com els usuaris de l'Institut Villablanca treballaran a partir d'ara amb la realitat immersiva, una nova eina pionera a Catalunya que aporta millores a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Sabrem com es prepara la diada del Pati que es farà aquest dissabte a Valls a partir de les 6 de la tarda. 4 colles acompanyaran els amfitrions, la Joves. Ja s'ha sortejat l'ordre d'actuació.

L'Ajuntament de Tarragona habilitarà una pantalla gegant a la plaça de la Font per seguir la final per l'ascens a Segona entre Nàstic i Vila-real B d'aquest dissabte. La instal·lació no afectarà l'activitat de les terrasses de la mateixa plaça. El postpartit podrà seguir-se en directe a través de TAC12.

Programes més recents a TAC12