Notícies 12. 07/06/2022

Tarragona podria multiplicar per 5 els creuristes que rep en 8 anys. Segons la companyia que construirà la nova terminal al Moll de Balear del Port cap aprofitar les limitacions i la saturació del Port de Barcelona i veure-ho aquí al territori, com una oportunitat.

Els experts avisen que Catalunya va tard a l'hora de decidir on s'han d'implantar les energies renovables a Catalunya.  Ho posen de relleu en una trobada del clúster químic que s'ha celebrat avui al Port.

La guàrdia civil deté una vintena de persones que es dedicaven a obtenir a través d'internet les claus de comptes bancaris per poder retirar diners dels clients. Una de les detencions s'ha fet a Tarragona. Hi ha una seixantena d'afectats.

Els gegants vells de l'Espluga de Francolí perden la corona que portaven de l'època franquista. És un dels aspectes que defineix la seva nova imatge renovada coincidint amb els seus 75 anys.

El Nàstic jugarà la final per pujar a Segona dissabte a les nou de la nit i a Balaídos. La Federació ha confirmat que el duel contra el Vila-real B es disputarà en el mateix estadi on l'equip grana va desfer-se del Racing Ferrol i en la ronda de semifinals.

Programes més recents a TAC12