Notícies 12. 03/06/2022

La URV tindrà nou rector els propers quatre anys. Josep Pallarès ha guanyat la segona volta de les eleccions amb un 57'77% dels vots ponderats, imposant-se així a la fins ara rectora Maria José Figueras. Pallarès ha superat Figueras en tots els estaments universitaris excepte el PDI, on hi ha hagut un empat. El nou rector electe s'ha compromès a implementar en els primers 100 dies un pla de xoc per a la gestió de la universitat.

A partir d'aquest mateix cap de setmana hi haurà més controls a l'autopista AP-7. Una mesura que pren el departament d'Interior per intentar frenar les víctimes mortals que es registren en aquesta via. També es planteja reduir la velocitat màxima als 110 kilòmetes per hora.

Creu Roja no reubicarà més ucraïnesos que s'allotgen en hotels. Es mantindran on estan tot i l'inici de la temporada turística. Sí que se n'han hagut de reallotjar alguns perquè 2 dels 13 establiments on viuen tenien reserves prèvies.

Altafulla reforça el servei de recollida de brossa per evitar que s'acumuli als contenidors. S'avança el reforç que havia de començar a mitjans de juny davant la previsió de forta ocupació al municipi durant aquest llarg cap de setmana.

Més de 600 aficionats acompanyaran el Nàstic a Balaidos en les semifinals de la fase d'ascens a Segona. L'equip s'enfronta diumenge al Racing Ferrol, la millor defensa de tota la Primera Federació. És el penúltim obstacle abans d'un darrer duel en què el rival seria el Vila-real B o el Logronyés.

 

Programes més recents a TAC12