Notícies 12. 31/05/2022

Tarragona no tindrà aquest estiu platja per a gossos. La temporada passada es va instal·lar en un dels extrems de la platja del Miracle, però el mal estat de la zona afectada per les llevantades ho fa enguany inviable. Tampoc s'habilitarà en cap altre platja de la ciutat.

Els treballs per fer arribar l'aigua de l'Ebre a la urbanització Brises del Mar d'Altafulla s'endarrereixen pel cost del projecte. Retrets entre govern i oposició al ple altafullenc, el primer amb la nova alcaldessa al capdavant. També es va aprovar que el restaurant que es va esfondrar parcialment no pagui les taxes d'ocupació de la via pública fins que pugui recuperar la normalitat.

Valls aprova un nou modificatiu de crèdit de 400.000 euros que es destinaran en gran mesura a fer front a l'augment de la despesa en energia del patronat d'Esports. S'hi ha donat llum verda al primer ple sense el regidor Marc Ayala que va dimitir per un presumpte cas d'abús a un menor.

La casa de la Festa de Tarragona on es guarden la majoria dels elements del seguici festiu podria reobrir abans de Sant Magí. Està tancada des de l'octubre pels problemes d'humitat que té des que es va inaugurar l'any 2007.

Manel Hidalgo continuarà com a tècnic del Salou Futbol Sala. El club ha renovat l'entrenador després de debutar en el càrrec com a subcampió de Tercera i de fregar el passi a la 'Final Four' de la Copa Catalunya apostant pels joves de la casa.

Programes més recents a TAC12