Notícies 12. 30/05/2022

El Museu Paleocristià de Tarragona reobrirà a finals del 2024. L'Estat hi destinarà 7 milions d'euros provinents d'Europa per reformar l'equipament i la necròpolis romana. Les obres es preveu que comencin a inicis de l'any vinent. Els ministres Maroto i Iceta han presentat avui el projecte.

I la remodelació del Celler de Vila-seca ja està oficialment inaugurada. Va encapçalar l’acte el President de la Generalitat, Pere Aragonès. Tot i això, l’espai prèviament ja havia acollit les primeres activitats culturals.

La ciutadania de Torredembarra ja pot votar a la consulta per decidir l’element que s’instal·larà al bloc de Baix a Mar. Els majors de 16 anys poden escollir entre l’Alfa i Omega o la Piràmide. Hi ha temps fins al 12 de juny.

El seguici vallenc va sortir dissabte al carrer per celebrar els 50 anys de la Unió Anelles de la Flama. Tota la festa de la festa de la capital de l'Alt Camp concentrada en un acte a la plaça del Blat.

El Nàstic jugarà contra el Racing de Ferrol i a camp contrari les semifinals per pujar a Segona Divisió. Si els grana superen l'eliminatòria de diumenge a A Malata, es creuaran a la final amb el Logronyés o el Vila-real B, l'11 de juny.

Programes més recents a TAC12