Notícies 12. Edició vespre. 26/05/2022

Salou regularà l'ús dels pisos turístics amb una ordenança pròpia. L'ajuntament calcula actualment hi ha uns 6.500 pisos turístics, 800 més que abans de la pandèmia i que cal una regulació específica més enllà de la normativa catalana. Es busca millorar la convivència entre turistes i veïns.

Endesa retirarà les torres elèctriques el torrent del Catllar de Valls. Desmantellarà les 7 torres que ocupen aquest espai natural. Són els darrers passos del projecte per soterrar la línia elèctrica.

Mor atropellada a l'AP-7 al seu pas per Tarragona un home de 66 anys. La víctima ha creuat a peu la mitjana i la calçada després d'haver tingut un accident amb el vehiche. L'accident ha obligat a tallar l'autopista en els dos sentits de la marxa i a desviar els vehicles per l'autovia A7 on s'han format també llargues retencions.

La cantant Lucrecia serà un dels plats forts dels concerts programats per la Festa Major de Sant Joan de Valls. Avui s'ha presentat tot el programa que recupera l'activitat prepandèmica i que incorporarà al seguici festiu el Ball de Cavallets i el Ball de Pastorets.

El Cèvol Torredembarra renova la confiança en Iñaki Bescós, que es mantindrà com a entrenador de l'equip. El també jugador dissenya ja la plantilla de cara al tercer projecte consecutiu del club a la Superlliga 2.

Programes més recents a TAC12