Notícies 12. Edició vespre. 25/05/2022

La Universitat Rovira i Virgili haurà d'esperar una setmana més per conèixer qui serà el rector o rectora durant els propers 4 anys. El més votat ha estat Josep Pallarès però no ha aconseguit els vots necessaris per ser envestit en una primera volta. Ara els electors hauran de triar entre ell i l'actual rectora Maria José Figueras que ha quedat en segon posició. La tercera candidada, Mercè Gisbert, queda exclosa però ja ha dit que donarà el seu suport a Pallarès.

La Generalitat dona llum verda al projecte per recuperar l'espai humit dels Prats d'Albinyana de La Pineda, a Vila-seca. Era una de les condicions necessàries per tal que el port pugui començar les obres de la Zona d'Activitats Logístiques, per poder créixer.

Salou treballa per tenir a punt les platges de cara la temporada d'estiu. Els treballs se centren en traslladar i col·locar sorra de la platja de Ponent cap a la platja Llarga.

Tarragona retira totes les plaques franquistes que quedaven a la ciutat, col·locades sobretot en edificis promoguts pel règim. La majoria de les que encara hi havia es trobaven als barris.

Jesús Muñiz continuarà al capdavant del Club Bàsquet Salou de Lliga EBA per setena temporada consecutiva. L'entrenador ha arribat a un acord amb l'entitat per allargar un projecte iniciat el 2016 i quan els salouencs militaven a Copa Catalunya.

 

 

 

Programes més recents a TAC12