Notícies 12. 19/05/2022

Optimisme contingut entre el sector turístic de cara a la campanya d'aquest estiu. Les previsions són molt bones i es podrien assolir xifres del 2019, que van ser històriques. Les reserves van a molt bon ritme i hi ha càmpings que ja tenen tot l'agost ple.

Costes aportarà entre 10.000 i 15.000 metres cúbics de sorra a la platja d'Altafulla per posar-la a punt per la temporada d'estiu. Mentre no arriba, el que es fa és estendre la sorra que s'havia acumulat al canal. La setmana vinent Costes també actuarà a la platja del Miracle i l'Arrabassada de Tarragona.

El PSC tria per unanimitat Joan Anton Ramírez per disputar l'alcaldia a Pere Segura a Vila-seca. La militància socialista l'ha escollit per unanimitat. En les anteriors eleccions municipals havia estat el cap de llista de Ciutadans.

Les empreses químiques Dow i Iqoxe reconeixen al Parlament que continuaran emetent més C02 del permès fins que no hi hagi canvis en la tecnologia. A la cambra catalana han presentat els seus plans per reduir la petjada de carboni.

Si el Club Hoquei Vila-seca perd demà a la pista del filial del Voltregà, descendirà a Primera Catalana. Els de Juanjo Matilla han de guanyar i forçar el desempat diumenge a casa per continuar amb opcions de permanència a Nacional Catalana.

Programes més recents a TAC12