Notícies 12. Edició migdia. 31/01/2022

El fòrum judicial de Tarragona es construirà darrere l'Hospital Joan XXIII i no a l'antiga fàbrica de la Tabacalera tot i que era l'emplaçament preferit per Justícia. El govern català justifica aquest canvi de criteri per motius de calendari. A la Tabacalera caldria esperar un mínim de 3 anys per començar les obres i a Joan XXIII dos.

El Patronat de Turisme de Salou centrarà els esforços en accions d'entreteniment i benestar en un pas més per posicionar la ciutat en un model turístic que vagi més enllà del sol i la platja.

Els càncers més diagnosticats enguany a Tarragona seran el colorectal, el de mama i el de pulmó. És la previsió que fa el Servei d'Epidemiologia i Prevenció del Càncer de l'Hospital de Sant Joan. Està per veure l'efecte que tindrà la baixada de diagnòstics derivada de la COVID.

Repassarem com s'ha viscut el primer cap de setmana de les festes Decennals de Valls que ha tingut diverses imatges destacades com la sortida de la capella de la Mare de Déu de la Candela fins a l'altar major, la trobada de Colles Castelleres o la primera sortida del Seguici.

CBT, Salou i Valls lideren la Lliga EBA després de guanyar tots tres a domicili. Aprofiten així la derrota del Olivar, un dels rivals directes, i la segona aturada consecutiva per COVID del Castelldefels. Si s'acabés avui la fase regular, els equips del territori disputarien la fase d'ascens.

 

Programes més recents a TAC12