Notícies 12. Edició migdia. 27/01/2022

El Port de Tarragona podria multiplicar per tres els creueristes en només 2 anys. Són els números amb què treballa l'empresa que explotarà la terminal de creuers al Moll de Balears i que construirà el nou edifici de passatgers. És Global Ports Holding, l'operador de terminals de creuers més gran del món. Ho ha explicat el president del Port a TAC12.

Les comarques de Tarragona tanquen l'any amb gairebé 22.000 aturats menys que fa un any, segons les dades de l'Enquesta de Població Activa. Ens situem a nivell similars a abans de la pandèmia.

Tots els majors de 18 anys que vulguin rebre la dosi de reforç ho podran fer després de 5 mesos d'haver rebut l'última punxada. Fins ara havien d'esperar 8 mesos.

L'ajuntament de Tarragona sol·licita més de 3 milions d'euros als Fons Europeus Next Generation per enderrocar la plataforma de la Platja del Miracle, i actuar al riu Francolí i a l'entorn del Pont del Diable. Són les propostes mediambientals més destacades de la desena han presentat a la convocatòria europea.

I un dia abans que comencin oficialment les Festes Decennals destaparem els nous retrats que s'incorporaran a la galeria de ciutadans il·lustres de Valls. Les protagonistes, la científica Maria Murtra Casanovas i l’aviadora Dolors Vives Rodón. Salou i Valls recuperen la normalitat després dels brots de coronavirus de la setmana passada.

Si no hi ha sorpreses en els cribratges de les hores vinents, els tres representants locals, també el CBT, podran competir aquest cap de setmana.

 

Programes més recents a TAC12