Notícies 12. 17/01/2022

Les farmàcies es queden sense testos d'antigens gratuïts per l'allau de proves pels cribratges escolars, una situació que s'espera que estigui resolta demà. Al Camp de Tarragona, hi ha 4.200 alumnes confinats per coronavirus però només s'ha hagut de confinar un grup sencer. La resta fa classe amb normalitat.

La plaça del Consolat de Mar d'Altafulla es podria transformar en una zona verda. És una de les propostes incloses en l'avantprojecte en què es treballa per transformar la façana marítima del municipi i adaptar-la al canvi climàtic.

El PSC culpa en part al govern de Pau Ricomà del retard en la construcció del fòrum judicial de Tarragona. Segons els socialistes, el govern tarragoní no voldria cedir la part necessària de l'antiga Tabacalera a Justícia.

TAC12 serà la televisió oficial de les Festes Decennals de Valls. Hi haurà programació especial amb una una desena d'actes retransmesos en directe i es crea un canal exclusiu a youtube on tothom qui vulgui hi podrà participar.

5.000 persones van aplegar-se al Parc de la Torre d'en Dolça de Vila-seca per presencial el Cós de Sant Antoni, les curses de cavalls més importants de Catalunya. La tornada dels espectadors va ser la novetat respecte a una edició anterior restringida per la pandèmia. El Cós el vam narrar a TAC12 i es pot recuperar de nou al nostre web.

 

Programes més recents a TAC12