Notícies 12. 03/12/2021

Primer dia amb l'aplicació del passaport covid per entrar a bars, restaurants, gimnasos i residències. La mesura ja no ha agafat a ningú per sorpresa després que la setmana passada es suspengués per l'allau de descàrregues. Ara es pot fer sense donar-te d'alta a La Meva Salut.

IQOXE podrà tornar a obrir les tres plantes que va haver de tancar després de l'explosió d'ara fa 2 anys. La Generalitat li ha aixecat la suspensió al comprovar que compleixen la normativa. La planta de l'explosió no es reconstruirà.

L'Ajuntament de Constantí tindrà per l'any vinent un pressupost de gairebé 10 milions d'euros. Els comptes s'han aprovat amb els vots a favor del govern i del principal grup de l'oposició, Esquerra. En el capítol d'inversions es prioritza la inversió per millorar la via pública i els equipaments.

És el document més antic que es conserva a Altafulla, el registre del cadastre que és del segle 18. Ara l'ajuntament l'ha restaurat i l'ha digitalitzat. Sabrem com s'ha fet.

Volei SPiSP i Cèvol Torredembarra busquen a domicili tres punts per enfilar positivament el camí cap a l'equador de la temporada de la Superlliga 2. Els tarragonins jugaran a la pista del Mediterrani i els torrencs, a Roquetes. Les opcions d'ascens i permanència d'uns i altres continuen intactes.

 

Programes més recents a TAC12