Notícies 12. 02/12/2021

El govern de l'ajuntament de Montblanc s'amplia amb l'entrada del PSC però continua en minoria. És l'únic partit que ha acceptat la proposta de l'alcalde de crear un govern d'unitat amb tots els partits. Tot i la minoria, a l'alcalde se li aplana el camí amb la mà estesa de Junts per facilitar el pressupost de l'any vinent.

Entra en funcionament el carril bici que uneix a Tarragona, la plaça Imperial Tarraco, el campus Catalunya i el campus Sescelades al barri de Sant Pere i Sant Pau. 2 kilòmetres i mig que han costat mig milió d'euros. La previsió és ampliar-lo també als barris de Ponent i cap al Serrallo.

ADIf adjudica les obres per construir la nova estació de trens de Salou amb un pressupost de més de 12 milions d'euros. El termini per construir-la és de 2 anys i es finançarà a través dels fons europeus Next Generation.

L'atur tanca el novembre amb 47.000 persones sense feina a la demarcació de Tarragona. És l'única de Catalunya on no baixa el nombre de desocupats respecte el mes passat. El sector que pitjor s'ha comportat és el de serveis amb gairebé 400 aturats més.

La Unió Esportiva Valls progressa adequadament a la Primera Catalana, que s'atura uns dies pel pont festiu de la setmana vinent. El tècnic Manel Cazorla considera que l'inici de curs és bo, malgrat la ineficàcia golejadora i d'encadenar tres partits sense guanyar.

Programes més recents a TAC12