Notícies 12. 01/12/2021

Salut administrarà també la dosi de reforç als punts de vacunació del Camp de Tarragona que s'havien redimensionat, com el Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània. Es fa per accelerar la campanya i descongestionar els CAP en un moment en què hi ha més positius i s'han detectat brots als centres sanitaris. Per això es recomanarà que no es deixin entrar acompanyants dels pacients.

Detenen tres mossos d'esquadra de Tarragona acusats de revelació de secrets i malversació de cabals públics. El cas està sota secret de sumari. Se'ls ha suspès de les seves funcions.

Les obres que es van realitzar fa 20 anys a la coberta de la capella del Corpus Christi de la Catedral han castigat l'estructura. Això ha obligat a intervenir-hi de nou i a tancar durant 4 mesos el Museu Diocesà, que també s'actualtizarà.

Treballs previs a Vila-seca per començar a aixecar el pessebre de sorra de la Pineda, amb una temàtica que encara no s'ha desvetllat. Els artistes hi treballaran des d'aquest dissabte i durant tot el pont. És una de les cites destacades del municipi que ha preparat una cinquantena d'actes nadalencs.

Parlarem amb el cantant dels Pets, Lluís Gavaldà, el dia després que es fes públic que el grup de Constantí rebrà la Creu de Sant Jordi de la Generalitat. Un reconeixement que anirà acompanyat d'un nou disc.

Programes més recents a TAC12