Notícies 12. 05/11/2021

Els vehicles que entrin al centre històric de Montblanc sense autorització seran multats amb 200 euros. S'han instal·lat càmeres de lectura de matrícules a les principals entrades per identificar els infractors. Els comerciants aplaudeixen la mesura perquè els pot facilitar la feina però temen perdre clients.

Els veïns de Bonavista es manifestaran per reclamar més accessos al barri un cop acabin les obres d'urbanització de la zona on s'ha d'instal·lar Ten Brinke. Denuncien també que aquestes obres els mantenen incomunicats.

Les 4 colles castelleres de Tarragona tancaran temporada aquest diumenge en l'anomenada diada de la represa que se celebrarà diumenge al migdia a la plaça de la Font i en directe per TAC12. La incògnita és saber si es veuran castells de 8.

Entrarem al Castell de Vila-seca on ha obert portes la nova exposició de la Fundació Vila Casas. El protagonista, Josep Clarà, un dels grans escultors catalans del segle XX.

Per edat, alguns dels jugadors del Cèvol Torredembarra podrien ser els pares dels del Volei SPiSP. Sense lligams familiars i des de Salou, el derbi de la Superlliga 2 el narrarem a TAC12 demà a les vuit del vespre. Un xoc territorial de primer nivell.

El CBT signarà el millor començament de temporada si guanya aquest dissabte i a casa contra el Barberà. Els de Berni Álvarez, tot i la joventut, són líders de la Lliga EBA amb cinc victòries en cinc partits.

 

Programes més recents a TAC12