Notícies 12. 19/10/2021

No hi haurà moció de censura a l'ajuntament de Tarragona. En Comú Podem, necessari perquè prosperi, ha descartat l'opció que posava ahir sobre la taula el Partit Popular.

Retrets entre govern i oposició a l'ajuntament de l'Espluga de Francolí per la gestió de l'aigua que obliga a tallar el subministrament durant les nits per la falta de reserves. Uns es culpen als altres d'haver arribat fins aquí.

Sí de les plataformes en defensa del ferrocarril i el transport públic d'ubicar a Vila-seca la futura estació intermodal al Camp de Tarragona i no fer-ho al costat de l'aeroport. Creuen que és el lloc idoni perquè és on es creuen les línies de tren convencional i la d'alta velocitat.

La Universitat Rovira i Virgili investigarà si hi va haver possibles casos de nens robats de les dones que estaven a l'antiga presó de les Oblates de Tarragona. S'han sol·licitats fons al Ministeri de Memòria democràtica per fer la recerca que podria tenir les primeres conclusions d'aquí un any.

Ousmane no té límits. Ho diuen entesos del bàsquet que han treballat amb la nova perla del CBT, de tan sols 15 anys. El jove senegalès va aconseguir 24 punts i 5 rebots amb l'equip sènior a la Lliga EBA aquest cap de setmana.

Programes més recents a TAC12