Notícies 12. 18/10/2021

Imatges de plena normalitat aquest cap de setmana després que s'hagin tret gairebé totes les restriccions per la pandèmia. A les diades castellers s'han vist actuacions sense limitació de públic i castellers i als teatres aforament al 100%.

El Partit Popular demana que s'articuli una moció de censura contra el govern de Pau Ricomà a l'ajuntament de Tarragona. Només seria possible amb el suport dels comuns, que de moment, callen.

L’estació provisional Salou-Portaventura ja s’ha posat en marxa. Adif ha habilitat un edifici prefabricat i ha restablert la circulació de trens amb Barcelona. Hem parlat amb alguns dels usuaris que es mostren satisfets de poder comptar amb aquests serveis que fa temps que demanaven.

10 cubes diàries transporten aigua des de Montblanc fins a l'Espluga de Francolí per fer front a la falta de reserves. Els talls d'aigua a les nits per la sequera continuaran, encara sense dia fixat per poder restablir la normalitat al servei.

Thierre Neuville guanya per segona vegada consecutiva el Rally Catalunya-Costa Daurada en una prova que deixa molt bon regust de boca a Salou amb la superespecial de dissabte i el pòdium de diumenge.

El Nàstic segueix en zona de "playoff" per pujar a Segona gràcies a l'empat a un al camp del Castelló. Ara bé, l'equip va desaprofitar l'oportunitat de guanyar tot i disposar de superioritat numèrica durant 40 minuts. Els de Raül Agné no han aconseguit cap triomf a domicili amb tan sols dos punts en quatre partits.

Programes més recents a TAC12